Billig Gulvafslibning

Sådan fungerer det

Udfyld formularen

Opgaven behandles

Du modtager 3 tilbud

Udfyld formularen

Opgaven behandles

Du modtager 3 tilbud

Få 3 uforpligtende tilbud nu

Gulvafslibning

Trænger dit gulv til en kærlighånd, eller har det ikke det helt rigtige udtryk, der passer til dig hjem eller din smag? Så er en gulvafslibning det helt rigtige sted at starte. Trægulve er i høj kurs i Danmark, og det er meget usandsynligt at de vil gå af mode foreløbigt. Netop på grund af denne efterspørgsel på trægulve, er der naturligvis også rigtig mange gulvafslibningsfirmaer at vælge imellem.

Det gør det svært for den almindelige bruger at vælge blandt de mange firmaer, og endnu sværere at vide, om man skal gå efter pris pr m2, anmeldelser eller lokation. Det er her vi kommer ind i billedet. Ved at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen, vil du modtage 3 helt uforpligtende tilbud på din næste gulvafslibningsopgave.

Dette sikrer dig dels den bedste pris, men det sikrer dig samtidigt også at du kan bedømme firmaet inden du bestiller opgaven, igennem portalens validerede brugeranmeldelser. På denne måde for du det bedste resultat, til den bedste pris.

Indhent tilbud på gulvafslibning

Gulvafslibning pris

Priser på gulvafslibning varierer meget alt afhængig af hvor i landet du befinder dig, samt hvilken gulvmand du får fat på. Det er derfor en god idé at indhente flere tilbud end blot ét. På denne måde sikrer du dig at du får den bedste pris ligegyldigt din beliggenhed. Du vil naturligvis kun modtage tilbud fra gulvmænd, som er i nærheden af dit hus, eller som ønsker at køre den afstand der måtte være.

Billig gulvafslibning i nærheden af dig

Få en billig gulvafslibning ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. Hvis du udfylder formularen i toppen af siden, vil du modtage 3 tilbud fra gulvmænd i nærheden af dig. Dette sikrer dig samtidigt en skarp pris fra 3 professionelle gulvslibere.

Kan man få håndværkerfradrag ved en gulvafslibning?

Ja, det er muligt at få håndværkerfradrag ved gulvafslibning. Håndværkerfradraget gælder også hvis du skal have lagt helt nyt gulv. Det er dog ikke muligt at få dækket materialer via håndværkerfradrag. Det er derfor vigtigt at arbejdstimer og materialer som træ, lak, sæbe, pudsebånd mm, er særskilt på gulvregningen.

3 tilbud på gulvafslibning

Er du klar til at modtage dine 3 gulvafslibnings tilbud? Så klik på nedenstående knap og kom i gang!

Få 3 uforpligtende tilbud nu
Gulvafslibning
Gulvafslibning

Hvornår skal et gulv slibes?

Er du i tvivl om dit gulvtrænger til en afslibning? Så læs med her. Det er faktisk ret simpelt at finde ud af, men mange tænker alligevel om det er på tide, eller om gulvet lige kan klare et par år mere.

Dit gulv trænger til at blive afslebet, hvis det enten er fyldt med ridser og slag, hvis lakken er slidt væk, eller hvis du ønsker at give gulvet et nyt udtryk. Efter du har fået slebet gulvet står det dig nemlig frit for at vælge den efterbehandling du måtte ønske. Det betyder altså at selv om du før havde lakeret dit gulv, kan du efter lakken er slebet af helt frit vælge, hvordan du ønsker at behandle dit gulv. Der kan dog i visse tilfælde være begrænsninger i forhold til hvilken trætype dit gulv er lavet af.

Kom i gang med slibning af gulvet

Det er muligt at leje en gulvafsliber selv, og stå for al renoveringen af dit gulv. Gulvmaskiner kan lejes i de fleste byggemarkeder over hele landet. Dette kan dog være en ret besværlig og støvende affære. Ofte vil resultatet heller ikke være i nærheden af lige så godt som hvis du får en professionel gulvsliber ud. Hvis du overvejer selv at stå for afslibningen af dine gulve, og det er af prismæssige årsager, anbefaler vi altid at du indhenter 3 tilbud. Det kan være at du har fået nogle dårlige og dyre tilbud af en gulvafsliber, og du derfor er blevet skræmt væk, og ikke ønsker en professionel gulvsliber til at gøre arbejdet alligevel. Det er fordelen ved at modtage 3 tilbud fra 3 forskellige gulvafslibere.

Hvad enten du selv står for det, eller du får en professionel ud, så er det første trin altid at tømme rummet der skal slibes. Derudover bør du slå søm ned som stikker op fra bræddernes overflade, da der ikke kan slibes oven på disse. Sidste men ikke mindst, skal gulvet rengøres. Hvis gulvet er beskidt vil du opleve at skidtet bliver slebet ned i gulvet. Det kan også være en god idé at fjerne paneler, da du på denne måde vil få det bedste og mest ensartet resultat.

Grovslibning

De fleste gange et gulv skal afslibes, starter man med at lave en grovslibning. Dette tager de store ridser og slag der måtte være, men det fjerner også eventuelle lak, lud og sæberester. Til dette bruges der et slibebånd med korn mellem 16 og 24. Jo grovere du ønsker gulvet slebet, jo lavere et tal skal du gå efter.

Mellemslibning

Det er ikke altid nødvendigt med en mellemslibning, ligesom tilfældet er med grovslibning. Det afhænger af dit gulv, og af tidligere afslibninger. Hvis du eller din gulvmand, beslutter sig for at gulvet trænger til en mellemslibning, udføres dette med et slibebånd med korn i mellem 40 og 60 (40 grovest, 60 finest).

Finslibning

En finslibning er som oftest et must, hvis gulvet skal bruges uden sko på. Hvis der ikke udføres en slibning, vil du opleve at der vil komme splinter i dine sokker og fødder, og at gulvet generelt vil være meget groft. En finslibning af gulvet udføres med et slibebånd med korn i mellem 80 og 100 (80 grovest, 100 finest).

Slibning af hjørner og kanter

Til slibning af hjørner og kanter bruges der en trekantsliber. En trekantsliber kan nå ud til paneler (hvis du ikke har fjernet disse), under radiatorer og helt ud i hjørnerne. Det er muligt at leje trekantslibere hos dit byggemarkede, hvis du selv står for slibningen.

Slibning af gulv pris

Hvis du på trods af eller måske endda på grund af ovenstående mini-guide, har mistet modet på selv at stå for slibning af gulv, så er der ingen grund til bekymring. En afslibning behøver nemlig ikke nødvendigvis at være dyr. For at få den bedste m2 pris anbefaler vi at du indhenter 3 tilbud her på siden – dette sikrer dig en varieret pris fra dygtige og professionelle fagfolk!

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Der to parametre som spiller ind her, nemlig: udtryk og hårdhed. Alt efter hvilken træsort dit nye gulv er lavet af, vil de forskellige efterbehandlinger reagere forskelligt. En lak arter sig altså anderledes på et egetræsgulv end på et gulv lavet af bøg. Det er derfor vigtigt at du undersøger hvordan de forskellige efterbehandlinger arter sig. Den bedste måde at sikre sig dette er ved at lave et test bræt. Brættet behøver ikke at være monteret på gulvet for at udføre denne test, og kan udføres på et reststykke fra gulvlægningen, som du har liggende.

3 tilbud på afslibning af gulv

Er du klar til at modtage dine 3 gulvafslibnings tilbud? Så klik på nedenstående knap og kom i gang!

Få 3 gulvafslibnings tilbud