Billig gulvlægning

Sådan fungerer det

Udfyld formularen

Opgaven behandles

Du modtager 3 tilbud

Få 3 uforpligtende tilbud nu

Gulvlægning / Nyt gulv

Er det på tide at få lagt et helt nyt gulv? Dit gamle gulv står måske ikke til at redde, eller du trænger måske bare til forandring? Så er et nyt gulv måske det rigtige for dig. Et nyt gulv behøver ikke at koste en formue at få lagt. For at få den billigste pris på gulvlægning, bør du naturligvis indhente mere end ét tilbud. Dette sikrer dig at du får en varieret pris, og derigennem kan få den billigste pris på dit nye gulv.

Indhent tilbud på nyt gulv

Nyt gulv pris

Priser på gulvlægning varierer meget alt afhængig af hvor i landet du befinder dig, samt hvilken gulvmand du får fat på. Det er derfor en god idé at indhente flere tilbud end blot ét. På denne måde sikrer du dig at du får den bedste pris ligegyldigt din beliggenhed. Du vil naturligvis kun modtage tilbud fra gulvmænd, som er i nærheden af dit hus, eller som ønsker at køre den afstand der måtte være.

Billig gulvlægning i nærheden af dig

Få et billigt gulv ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. Hvis du udfylder formularen i toppen af siden, vil du modtage 3 tilbud fra gulvmænd i nærheden af dig. Dette sikrer dig samtidigt en skarp pris fra 3 professionelle gulvlæggere.


Gulvafslibning
Gulvlægning / Nyt gulv

Hvornår skal man have nyt gulv?

Der er ikke et gyldent svar på dette spørgsmål. Det kan være du skal have lagt et gulv i dit nye hus, eller du er træt af dit eksisterende gulv, grundet træsorten. Her er svaret selvsagt at du skal have et nyt gulv nu. Hvis du derimod ønsker nyt gulv pga. slidtage eller andre mindre kosmetiske årsager kunne en gulvafslibning være en mulighed for dig. Det er nemlig som regel muligt med en gulvafslibning at fjerne disse slag, ligesom det også er muligt at ændre i lak og lakering efter en gulvafslibning.

Kan man lægge nyt gulv selv?

Ja, det kan man godt. Jeg har været med til at lægge flere gulve igennem årerne, og jeg er ikke uddannet tømrer eller gulvlægger. Det er dog en omstændelig proces, som kan give mange mennesker grå hår før tid! Det er vigtigt altid at rådgive sig med en der har prøvet det før, og allerbedst betale ham en mindre sum for at deltage i gulvlægningen. Der vil komme mange spørgsmål undervejs hvorfor dette er at foretrække. En række af disse spørgsmål kan du allerede tænke over inden du tager fat i din kontakt, nemlig:

  • Hvilken vej skal brædderne vende?
  • Hvilket træ passer bedst til dit behov?
  • Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?
  • Hvor tykke skal brædderne være?

Hvilken vej skal gulvbrædderne vende?

Der er to ting du skal overveje når du beslutter dig for hvordan du vil vende brædderne i dit hus. Den første er det kosmetiske i at vende dem på forskellige måder. Brædder kan være med til at få rum til at virke længere hvis de vendes korrekt, og dermed rummet til at virke større. Den anden mere praktiske ting er at gulvet vil være lettere at vaske i bund, hvis brædderne vendes korrekt. Det er nemlig lettere at vaske gulvet ordentligt hvis du vasker med årerne. Du kan derfor få svært ved dette, hvis brædderne lægges i en smal gang, på den forkerte led.

Hvilket træ passer bedst til dit behov?

Træsorter er forskellige i udtrykket. Men udover at have et forskelligt look, har de også forskellig slidtage evne. Hurtigt voksende træ som fx bøg, vil have en lavere hårdhed, og derfor være mere modtagelig over for slag og ridser, hvorimod langsomt voksende træ som fx eg, ahorn eller ask vil være langt stærkere, og derfor gå bedre til fx et børneværelse hvor slitagen højest sandsynligt er højere.

Nedenfor ses der en liste over de forskellige træsorters hårdhed. Hårdheden er målt på træ af tykkelsen 15mm.

TræsortHårdhed
Ahorn (amerikansk)4,8
Ask4,1
Bøg2,8
Douglas1,6
Eg3,4
Fyr1,6
Jarrah4,7
Jatoba7,1
Kirsebær2,9
Merbau4,9
Pitch pine2,2

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Igen, ligesom med træsorten er der to parametre som spiller ind her, nemlig: udtryk og hårdhed. Alt efter hvilken træsort dit nye gulv er lavet af, vil de forskellige efterbehandlinger reagere forskelligt. En lak arter sig altså anderledes på et egetræsgulv end på et gulv lavet af bøg. Det er derfor vigtigt at du undersøger hvordan de forskellige efterbehandlinger arter sig. Den bedste måde at sikre sig dette er ved at lave et test bræt. Brættet behøver ikke at være monteret på gulvet for at udføre denne test, og kan udføres på et reststykke fra gulvlægningen, som du har liggende.


3 tilbud på gulvlægning

Er du klar til at modtage dine 3 gulv tilbud? Så klik på nedenstående knap og kom i gang!

Få 3 gulvlægnings tilbud