Billig Murer

Sådan fungerer det

Udfyld formularen

Opgaven behandles

Du modtager 3 tilbud

Få 3 uforpligtende tilbud nu

Murer

Hvad enten du skal have bygget en væg, eller opsat nye fliser på badeværelset, skal du have fat i en murer. Mureropgaver er sværere selv at gå i gang med end for eksempel maling, som de fleste har prøvet mange gange før. En murer kan hjælpe dig fra alt lige fra støbning af gulve, pudsning af vægge og lofter, arbejde med gasbeton og naturligvis opbygning eller reparation af vægge.

Murerarbejde er mere specifikt og specialiseret end andre hårdværker fag, hvorfor der kan være mange penge at spare, ved at indhente tilbud fra flere forskellige leverandører. Netop dette hjælper vi dig med. Klik på linket nedenfor og modtage 3 tilbud på professionelt murerarbejde.

Indhent tilbud på murer opgave

Murer priser

Murer priser varierer meget alt afhængig af hvor i landet du befinder dig, samt hvilken murer du får fat på. Det er derfor en god idé at indhente flere tilbud end blot ét. På denne måde sikrer du dig at du får den bedste pris ligegyldigt din beliggenhed. Du vil naturligvis kun modtage tilbud fra murere, som er i nærheden af dig, eller som ønsker at køre den afstand der måtte være.

Billig murer i nærheden af dig

Få en billig murer ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. Hvis du udfylder formularen i toppen af siden, vil du modtage 3 tilbud fra murere i nærheden af dig. Dette sikrer dig samtidigt en skarp pris fra 3 professionelle murere.


Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

En murer kan hjælpe med mange opgaver i huset, inde såvel som ude. En murers arbejde involverer oftest cement. Her er en bid af de opgaver en murer kan hjælpe dig med at udfører:

  • Tilbygninger
  • Nybyggeri
  • Badeværelser
  • Støbearbejde

Udover disse kan en murer også være behjælpelig med at pudse eksisterende og nye vægge, lofter og gulve op. Det kan være meget svært at undvære en murer, da murerarbejde ofte indebærer hård fysisk arbejde, som kræver at man ved hvad man laver. Vi anbefaler derfor at man indhenter 3 tilbud, således at man opnår den bedste pris.


3 tilbud på murerarbejde

Er du klar til at modtage dine 3 murer tilbud? Så klik på nedenstående knap og kom i gang!

Få 3 murer tilbud

Derfor skal du vælge en professionel murer

Eftersom det ikke er en beskyttet titel, kan du ikke være sikker på at den fagmand der kommer ud, har den nødvendige viden fra skole bænken, til at udføre den opgave du har. Dit hus er det sted du bruger mest tid og det er derfor vigtigt, at du føler dig tryg og ved at det er bygget af en professionel. Murerarbejde er en bærende ting i dit hjem og du bør vælge en god fagmand til at udføre murerarbejde.

Hvis du udfylder formularen i toppen af siden, vil du modtage 3 tilbud på det murerarbejde, som du har behov for at få lavet.

FAQ

Hvad murer man med?

En murer bruger som oftest som minimum en murerske, mørtel, mursten og noget at transportere dette med.

Planlægger du selv at murer, skal du være klar over at det er en stor og hård opgave, at varetage selv. Mange ting kan gå galt, og hvis du skal mure noget der skal være solidt og bærende, bør du altid få en professionel til at udføre arbejdet. Og så er det også bare et af de mest fysiske krævende jobs.

Hvad koster en murer i timen i 2020?

En murers timepris er meget varierende og kan være alt fra 200 til 600 kr. i timen. Husk altid at tjekke om materialer er indregnet i prisen, hvis de ikke er dette, skal du pålægge prisen for materialerne til den totale opgavepris. Hvis du vil finde en billig murer, kan du udfylde formularen ovenfor, og få tilsendt 3 uforpligtende tilbud på en murer.

En grund til den store variation af timepris er ofte at en ikke autoriseret murer vil være billigere end en murer med uddannelse bag sig.

Er murer en beskyttet titel?

Nej. En murer behøver ikke at være autorisation og titlen murer er ligeledes ikke beskyttet. Du kan derfor ikke altid være sikker på at den murer du har bestilt til at udføre din opgave er uddannet.

Du bør naturligvis altid vælge en uddannet murer fremfor en ikke uddannet, da disse har nogle andre teknikker og en langt større viden med i bagagen. Dette er specielt vigtigt ved større mureropgaver og bærende elementer.

Hvad murer man lecablokke med?

Til opmuring af lecablokke bruges en bakkemørtel blandet op med cement og vand. Bakkemørtlen kan desuden bruges til det pudsearbejde, der muligvis skal udføres efterfølgende, hvis du ønsker en grov overflade.